dimecres, 19 de desembre del 2007

Plataforma Anti-Nadal-Inundat-pel-Consumisme

Avui, una subdivisió del grup de cooperació hem tingut una entrevista amb David Quijano, cap de comunicació de SETEM-Catalunya. Cal dir que ens ha apropat a la manera de fer i d’entendre el món de l’ONG de manera clara, breu i concisa. A més a més, ha fet alguns comentaris que he considerat dignes de publicar al blog.

En David

ens ha explicat ràpidament què és el Comerç Just i, al final de l’entrevista, ens ha aconsellat, amb veu de trapella i amb un dit acusador, a l’estil del tío Sam, que consumim responsablement i només allò que sigui necessari.

També ens ha parlat de la Plataforma P.À.N.I.C, és a dir, La Plataforma Anti-Nadal-Inundat-pel-Consumisme, en què Ses Majestats els Reis Mags d'Orient es declaren en vaga indefinida i, fins que no siguin satisfetes les seves demandes, no

es mouran de l'Orient Llunyà. El Tió i el Pare Noel sembla que van pel mateix camí. Si teniu cinc minutets, mireu el vídeo o consulteu la web de SETEM. És força entretingut, amè i divertit, veure com els Reis Mags es declaren en vaga.

Un cop més, l’ONG fa una forta aposta per la sensibilització en relació al comerç, i s’atreveix a fer-ho amb gràcia en aquestes dates d’apogeu consumista.